MARITIME AKTIVITETER OG OPPLEVELSER

Havrafting, fartsfylte båtturer med RIB, charter- og RIB skyss, maritime aktiviteter og opplevelser på, ved eller i sjøen.

Vi gir deg det ”kicket” du søker og alltid med fokus på trivsel og sikkerhet.

VELKOMMEN OM BORD

rafting ikon.png

HAVRAFTING

Havrafting er vår mest actionfylte båttur. Her drar vi ut og jakter på bølger i åpent hav utenfor kysten vår med Skagerak rett i mot. På dager med mye bølger blir dette havets egen berg og dalbane med mye luftige svev. Å hoppe med en godt konstruert RIB er en opplevelse som du ikke kan finne noe annet sted. Garantert!

speed cruise ikon.png

SPEED CRUISE

Speed cruise er en fartsfylt måte å se mye av vår fantastiske skjærgård med holmer, bukter og viker på i løpet av få timer. Speed cruise er en fin blanding mellom hurtige fartsetapper og rolig fart mellom holmer og øyer. Dette er skjærgårdsidyll kombinert med bakoversveis! Vakkert sommer som vinter.

charter ikon.png

CHARTER & TAXI

Charter & Taxi er båtturen dersom du eller gruppen deres vil fra A til B på en hurtig og effektiv måte. Fått bord på Under og ønsker en spektakulær reise til restauranten? Ferie på et fyr og trenger transport frem og tilbake? Transportere gjester til hytten?

Pris beregnes ut fra tilbakelagt distanse fra RIBen drar til den er tilbake i hjemmehavn.

quest ikon.png

RIB QUEST

Dette er høyhastighets skattejakt! Utstyrt med med kart, Ipad med oppgaver og hurtige RIB båter er det om å gjøre å finne skatten før de andre lagene. Her kreves samarbeid, kløkt og strategi for å finne skattekisten som er gjemt et sted i skjærgården. Om ønskelig kan det hele avsluttes med et realt "sjøslag" på en egnet kro eller holme. Det er også mulig å få et skreddersydd opplegg for kun deres gruppe

destinasjoner ikon.png

DESTINASJONER

Kontrastene i området vi vanligvis opererer i spenner fra voldsom natur på Lindesnes i vest til idylliske og rolige forhold i Blindleia i øst. Langs kysten ligger sørlandsbyene som perler på snor og er raske å komme til via sjøveien. inn i mellom holmer og viker finner man mange fine serveringsteder som er like ved bryggekanten. 

helikopter ikon.png

RIB & HELIKOPTER

Det er mange grunner til hvorfor så blir folk aldri lei av å komme seg opp i luften. Mange har en barndomsdrøm om å fly helikopter og sammen med våre samarbeidspartnere kan vi levere turer som spenner fra korte transport oppdrag til lange sighseeing turer. Hva med å gi en hedersgjest en spektakulær entre til festen? Det er egentlig få grenser for hva slags turer vi kan tilby deg i luften og på sjøen

sup ikon.png

RIB & SUP

Flere og flere opplever hvor morsomt og fint det er å padle med SUP-brett.

SUP er en veldig kjent aktivitet i mange andre land, og har nå også inntatt Norge for alvor.Mange forbinder SUP med Hawaii, surfing og høye bølger. Sannheten er at det er vel så morsomt å padle SUP på flatt vann langs kysten, på vann og i innsjøer.

SUP passer til unge og eldre og til alle som liker å være ved og på vannet. Du trenger ingen bestemte forhåndskunnskaper for å ta glede av å padle med et SUP brett.

kajakk ikon.png

RIB & KAJAKK

Når du kommer ut i kajakk sitter du praktisk talt på havet og kan komme deg dit du vil med egen håndkraft. Vi benytter oss av stødige, doble kajakker og alt av nødvendig utstyr inkludert. Turene gjennomføres som regel i kombinasjon med en transport etappe ned RIB. Turene er tilpasset deg som ønsker å prøve kajakk eller som har liten erfaring, men ønsker å oppleve sørlandsskjærgården på en fantasisk nær måte. Områdene vi padler i er innaskjærs og i rolig farvann, og egner seg godt for nybegynnere. Det kreves ingen forkunnskaper. 

marina le monde ikon.png

RIB & MARINA LE MONDE

Tapas & Middelhavsrestaurant

Turen starter på Marina Le Monde med en liten styrkedrikk og skippermøte. Deretter går turen ut fjorden, og gjennom skjærgården med holmer og viker. Vi smyger oss gjennom trange sund og suser over åpne havstrekk. Det blir både skkærgårdidyll og fartsfylte ettapper før vi vender baugen mot kai igjen. Vi fortøyer like ved inngangen til Marina Le Monde hvor maten nå er klar. Før middagen er det tid for en ankerdram eller en aperitif.