charter ikon.png

CHARTER & TAXI

Charter & Taxi er båtturen dersom du eller gruppen deres vil fra A til B på en hurtig og effektiv måte. Fått bord på Under og ønsker en spektakulær reise til restauranten? Ferie på et fyr og trenger transport frem og tilbake? Transportere gjester til hytten?

Pris beregnes ut fra tilbakelagt distanse fra RIBen drar til den er tilbake i hjemmehavn.

RIB står for Rigid-Inflatable Boat. Båtene er meget raske og er en spennende måte å oppleve kysten på. RIB er en meget stabil og sikker båt, med hardt skrog, oppblåsbare pontonger langs sidene av skroget. Alle deltagere får utlevert flytedresser, vester, briller, luer og votter. Alt etter vær, behov og ønsker. Dersom været tillater det kan vi også benytte redingsflåter og flytevester i stedet for flytedresser.

Du kan få oppleve alt fra fartsfylte etapper, store hopp og deilige svev i luften til rolige partier gjennom flotte øygrupper i en fantastisk skjærgård.

RIB kjøring kan være en aktivitet for de tøffe, men de fleste bruker RIB på en helt annen måte. Det er få båter som er sikrere, tryggere og som går bedre i sjøen. Derfor er RIB meget bra egnet til charter og rask transport i skjærgården og  mellom ulike destinasjoner.

RIB som 58N bruker er en Revenger 29 med 2 x 250 hk utenbords Yamaha motorer. båten er 29 fot eller ca 9 meter lang og har en kapasitet på 11 passasjerer. Alle passasjerer ombord har et godt jockey-sete med med god demping til å sitte på.

Enten havet er flatt eller opprørt, er naturen et fascinerende sted å søke rekreasjon. Havrafting gir deg ramsalt sjøsprut, frådende bølger, rullende dønnnger eller speilblankt hav. Gode historier, nærhet til naturen og et flott minne fra vår unike skjærgård.

 

Noe for alle som liker naturen, dens krefter og skjønnhet.
 

Charter inneholder sterke opplevelser i form av spenning, fart, bølger, hopp, vakker natur og mye frisk luft.

PRISER


110,- pr nautisk mil

beregnet ut fra tilbakelagt distanse

 

Minimum: 1000,- 

Venteposisjon pr. time:
1000,-

Priser er inklusive 12% mva.

 

SIKKERHET

58N Marinevent tar sikkerhet på alvor, og tilpasser intensiteten til hver tur og hver passasjerer slik at alle skal føle seg trygge om bord. RIB er en meget stabil og sikker båttype, med hardt skrog og oppblåsbare pontonger langs sidene av skroget. Alle deltagere får utlevert flytedresser, vester, briller, luer og votter. Alt etter vær, behov og ønsker.En vanlig misforståelse er at RIB kun er for personer som er ute etter fart og spenning, men det stemmer ikke. RIB passer for folk i alle kjønn og alle aldre. Før hver eneste RIB tur gjennomgår vi en sikkerhetsbrief som tar for seg de punktene som er viktige å huske på. Her er det spesiell fokus på riktig sittestilling og opptreden i båten. Dette gjelder spesielt når vi skal ut i åpen sjø og jakte på bølger for å lage luftige svev. Turene passer alle voksne personer med normal fysisk helse uansett alder og kjønn. Vi tilpasser fart og utfordring etter deres ønske.