rafting ikon.png

HAVRAFTING

Havrafting er vår mest actionfylte båttur. Her drar vi ut og jakter på bølger i åpent hav utenfor kysten vår med Skagerak rett i mot. På dager med mye bølger blir dette havets egen berg og dalbane med mye luftige svev. Å hoppe med en godt konstruert RIB er en opplevelse som du ikke finner noe annet sted. Garantert!

RIB står for Rigid-Inflatable Boat. Båtene er meget raske og er en spennende måte å oppleve havet på. RIB er en meget stabil og sikker båt, med hardt skrog, oppblåsbare pontonger langs sidene av skroget. Når vi tar dere med ut på  RIB Rafting får alle deltagere utlevert flytedresser, vester, og briller. Dersom det er behov for luer og votter kan det også utleveres, alt etter vær, behov og ønsker.

NB! Gravide og personer med skade i rygg eller nakke frarådes på det sterkeste å delta på denne typen båttur, men vi tilpasser gjerne en båttur som tar hensyn til dette. 

Du kan få oppleve alt fra fartsfylte etapper, store hopp og deilige svev i luften til rolige partier gjennom flotte øygrupper i en fantastisk skjærgård.

RIB kjøring kan være en aktivitet for de tøffe, men de fleste bruker RIB på en helt annen måte. Det er få båter som er sikrere, tryggere og som går bedre i sjøen. Derfor er RIB også meget bra egnet til kystsightseeing og transport mellom ulike destinasjoner.

RIBen som 58N bruker er en Revenger 29 med 2 x 250 hk utenbords Yamaha motorer. båten er 29 fot eller ca 9 meter lang og har en kapasitet på 11 passasjerer. Alle passasjerer ombord har et godt jockey-sete med med god demping til å sitte på.

Enten havet er flatt eller opprørt, er naturen et fascinerende sted å søke rekreasjon. RIB Rafting gir deg ramsalt sjøsprut, frådende bølger, rullende dønnnger eller speilblankt hav. Gode historier, nærhet til naturen og et flott minne fra vår unike skjærgård.

 

Noe for alle som liker naturen, dens krefter og skjønnhet.
 

RIB Rafting inneholder sterke opplevelser i form av spenning, fart, bølger og hopp, mye vakker natur, guiding og mye frisk luft.

PRISER


60 min 5500,-
90 min 6750,-
120 min 8000,-

Påfølgende time:
2500,-

Venteposisjon pr. time:
1000,-

Priser er inklusive 12% mva.

Ta gjerne kontakt med oss for et pristilbud dersom dere ønsker hurtig transport mellom ulike destinasjoner langs sørlandskysten.

SIKKERHET

58N Marinevent tar sikkerhet på alvor, og tilpasser intensiteten til hver tur og hver passasjerer slik at alle skal føle seg trygge om bord. RIB er en meget stabil og sikker båttype, med hardt skrog og oppblåsbare pontonger langs sidene av skroget. Alle deltagere får utlevert flytedresser, vester, briller, luer og votter. Alt etter vær, behov og ønsker.En vanlig misforståelse er at RIB kun er for personer som er ute etter fart og spenning, men det stemmer ikke. RIB passer for folk i alle kjønn og alle aldre. Før hver eneste RIB tur gjennomgår vi en sikkerhetsbrief som tar for seg de punktene som er viktige å huske på. Her er det spesiell fokus på riktig sittestilling og opptreden i båten. Dette gjelder spesielt når vi skal ut i åpen sjø og jakte på bølger for å lage luftige svev. Turene passer alle voksne personer med normal fysisk helse uansett alder og kjønn. Vi tilpasser fart og utfordring etter deres ønske.