adventure game symbol.png

ADVENTURE GAME

logo_magic_portal.png

MAGIC PORTAL
I samarbeid med Cluetivity kan vi nå tilby Magic Portal i Kristiansand. Vi kombinerer AR-teknologi og geolokasjonsteknologi for å skape en virkelig unik spillopplevelse utendørs. Dette er en blanding av «Escaperoom» og GPS-skattejakt. Teamwork er nøkkelen til suksess! Bare de beste klarer å fullføre spillet, er dere dyktige nok?

OPPDRAGET
I virkelig gamledager fantes det portaler mellom vår og en magisk verden hvor det fantes gobliner, troll og magiske skapninger. Da de begynte å dukke opp uhyrer fra den andre siden stengte mektige trollmenn portalene og satt gobliner til å vokte dem Nå har goblin blitt utsatt for magi som har gjort at han sovnet og portalen er blitt tvunget åpen! Skapninger fra en annen dimensjon truer jorden vår. Dere har 2 timer på å finne krystallene som igjen kan stenge portalen!

HVA DERE KAN FORVENTE
Et bredt spekter av oppgaver og utfordringer. Dere vil få utdelt en iPad som loser dere igjennom hele oppdraget. Dere får en bag full av diverse utstyr og en digital hjelper som hjelper dere om/når dere står fast. Dere vil oppleve naturen på en helt ny måte og mulig lære noe nytt om området dere spiller i.

Pris:

voksen:350 ,-

barn under 16 år:265,-

student-vernepliktig m/bevis:290,-

Er du på utkikk etter spennende utfordringer og opplevelser?  Leter du etter aktiviteter til teambuilding, ting å gjøre i Kristiansand eller ideer til utdrikningslaget? Da er TeamQuest rette stedet!