adventure game symbol.png
MM hvit.png

ADVENTURE GAME

MORD PÅ KRAZY KAT CLUB

Vi serverer dere et spennende 5 akters mordmysterium.

Fylt av gåter, anklager, fysiske angrep, cliffhangers og mye humor nøstes denne historien
opp i et forrykende tempo midt iblandt publikum mellom middagsrettene. 
Denne intime og engasjerende forestillingen gjør at praten og diskusjonene rundt bordet går friskt fra foretten og helt til siste bit av desserten er inntatt og morderen er avslørt. 

Forestillingen passer godt både som ren underholdning eller som teambuilding for firmaer ettersom publikum inviteres til å være med å gjette hvem morderen er. 

 

det er på tide å ta på seg detektiv hatten og la investigeringen begynne!

GJENNOMFØRING

Dere får se 5 «scener» og vil også få muligheten til å forhøre de mistenkte når de besøker bordene deres mellom de ulike scenene. 

 

For å få dere i gang vil dere få noen spørsmål som vi anbefaler at dere spør de mistenkte. Dere vil uansett få mulighet til å spørre de mistenkte så mange spørsmål og så mange ganger dere vil for å klare å løse mysteriet

 

På slutten av kvelden vil dere som team få mulighet til å spørre de mistenkte en siste runde med spørsmål før svarene leveres inn.

Dette mordmysteriet gjennomføres vanligvis i løpet av en 3-retters middag, men vi kan også tilpasse denne forestillingen til å passe deres arrangement. Dette mordmysteriet egner seg  fra 20 til 150+ personer 

HISTORIEN

Året er 1928 og byen er Chicago. Forbudstiden gjør at gode fester blir vanskeligere og dere har derfor valgt speakeasy restauranten Krazy Kat Club til deres selskap. Her kan dere nemlig få nyte litt sterkere saker å drikke til maten enn mineralvann. Kvelden starter bra, men endrer seg fort når det blir begått et mord på Krazy Kat Club.

Escape room & Adventure games