adventure game symbol.png
Operation-mindfall-hvit-logo.png

ADVENTURE GAME

OPERATION MINDFALL
I samarbeid med Cluetivity kan vi nå tilby Operation Mindfall i Kristiansand og skaper en virkelig unik spillopplevelse utendørs. Dette er en blanding av Escaperoom og GPS-skattejakt i Kristiansands gater. Teamwork er nøkkelen til suksess! Bare de beste agentene klarer å fullføre spillet, er dere dyktige nok?

OPPDRAGET
En organisasjon kjent som Spider Tech har utviklet et virus som infiserer den menneskelige hjernen og gir organisasjonen full kontroll over offerets sinn. Du og ditt team har inntil 3 timer på å finne og lage motgiften som stopper viruset. Dere må deretter hacke dere inn i hovedserveren til Spider Tech for å stoppe utsendelsen.

HVA DERE KAN FORVENTE
En stor variasjon av oppgaver og utfordringer.. Dere blir delt inn i lag på 3-5 personer. Er dere en stor gruppe blir dere delt inn i flere lag som kjemper om løse oppdraget først. Dere får utdelt en iPad som loser dere igjennom hele oppdraget. En koffert full av diverse utstyr og en digital agent hjelper dere om/når dere står fast. Opplev Kristiansand på en helt ny måte og mulig lær noe nytt om byen.

Pris: 330,- pr person

Antall: 3-30 personer

Er du på utkikk etter spennende utfordringer og opplevelser?  Leter du etter aktiviteter til teambuilding, ting å gjøre i Kristiansand eller ideer til utdrikningslaget? Da er TeamQuest rette stedet!