ADVENTURE GAME

OPERATION MINDFALL
I samarbeid med Cluetivity kan vi nå tilby Operation Mindfall i Kristiansand. Vi kombinerer AR-teknologi og geolokasjonsteknologi for å skape en virkelig unik spillopplevelse utendørs. Dette er en blanding av Escaperoom og GPS-skattejakt i Kristiansands gater. Teamwork er nøkkelen til suksess! Bare de beste agentene klarer å fullføre spillet, er dere dyktige nok?

OPPDRAGET
En organisasjon kjent som Spider Tech har utviklet et virus som infiserer den menneskelige hjernen og gir organisasjonen full kontroll over offerets sinn. Du og ditt team har 2 timer på å finne og lage motgiften som stopper viruset. Dere må også hacke dere inn i hovedserveren til Spider Tech for å stoppe utsendelsen.

HVA DERE KAN FORVENTE
Et bredt spekter av oppgaver og utfordringer.. Dere vil få utdelt en iPad som loser dere igjennom hele oppdraget. En koffert full av diverse utstyr og en digital agent som hjelper dere om/når dere står fast. Dere vil oppleve Kristiansand på en helt ny måte og mulig lære noe nytt om byen.

Pris:

voksen:350 ,-

barn under 16 år:265,-

student-vernepliktig m/bevis:290,-

Er du på utkikk etter spennende utfordringer og opplevelser?  Leter du etter aktiviteter til teambuilding, ting å gjøre i Kristiansand eller ideer til utdrikningslaget? Da er TeamQuest rette stedet! 

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. Det er lett.