adventure game symbol.png

QUEST EVENT

ADVENTURE GAME

Operation-mindfall-hvit-logo.png

MINDFALL - QUEST EVENT 

Bli med på en spennende etterforskning! Her må alle sanser tas i bruk og alle hjerner settes i full beredskap for å knekke kodene. Dette er en aktivitet som engasjerer, skaper samhold, og får frem kreativiteten og lagånden hos deltakerne. Med stor variasjon i oppgavene må alle bidra i å løse utfordringene, her er det både logiske, teoretiske og praktiske oppgaver. Dette gir teamet engasjement, mestring og spennende opplevelse

Heftig agentjakt for å stanse Spider Tech forsøk på å ta over kontroll over befolkningens bevissthet. Opplevelsen minner om den man finner i et escape room, men er spesielt designet og utviklet for å kunne spilles innendørs i større grupper, der du er !

MINDFALL - QUEST EVENT er et lagspill for grupper på inntil 100 deltakere. Lagene på fire til seks personer får utdelt hvert sitt nettbrett, en hemmelighetsfull koffert og en dokumentmappe av vår gamemaster. Etter å ha blitt introdusert for spillets historie, må hvert lag løse morsomme, utfordrende og varierte oppgaver for å komme videre i jakten. Målet med spillet er å fullføre oppdraget innen 60 minutter.  For å lykkes må gruppene klare å jobbe som et team.


Perfekt for konferanser og bedrifter
Dette konseptet er raskt å rigge opp og raskt å rigge ned. Bord og eventuelt stoler til hvert lag er det eneste som trengs. Det kan arrangeres der du er og er skreddersydd for blant annet konferanser, kickoff, firmafester og lignende Vi kommer med egne gamemastere som har med alt utstyr, rigger opp, introduserer konseptet, gjennomfører eventen og kårer en vinner. Eventet tar ca 90 minutter hvorav 15 minutter i forkant og etterkant er introduksjon og avslutning

.
VARIGHET: 90 min
DELTAKERE: 12-100
STED: Etter avtale
PRIS: 250,-

Er du på utkikk etter spennende utfordringer og opplevelser?  Leter du etter aktiviteter til teambuilding, ting å gjøre i Kristiansand eller ideer til utdrikningslaget? Da er TeamQuest rette stedet!