adventure game symbol.png

ADVENTURE GAME

QuestBox  er ikke et escape room, men vi utfordrer dere med liknende oppgaver. her kan flere lag konkurrere mot hverandre samtidig om å løse oppgavene raskest mulig. 

Dere skal i gjennom et sett med unike og spennende bokser fulle av oppgaver og hjernetrim. laget med flest poeng etter 60 minutter vinner!

Questbox  passer bra for store vennegjenger, bedrifter, eventer eller utdrikkingslag. Vi kommer og setter opp questbox på deres arrangement. 

Vi kan også sette opp Questbox i Håndverkeren sine lokaler midt i kristiansand sentrum dersom dere ønsker å kombinere Questbox med shuffleboard eller god mat og drikke.

Perfekt for konferanser og bedrifter
Dette konseptet er raskt å rigge opp og raskt å rigge ned.

60 kvm. med ryddet gulvareal er det eneste som trengs. Det kan arrangeres der du er og er skreddersydd for blant annet konferanser, kickoff, firmafester og lignende.

 

Vi kommer med egne gamemastere som har med alt utstyr, rigger opp, introduserer konseptet, gjennomfører eventet og kårer en vinner. Eventet tar ca 90 minutter hvorav 15 minutter i forkant og etterkant er introduksjon og avslutning

.
VARIGHET: 90 min
DELTAKERE: 6-45
STED: Etter avtale

STARTPRIS: 5125,-

(inkluderer rigg & rydd + 15 personer)

PR PERSON:275,-

(priser inkl. 12% mva.)

Er du på utkikk etter spennende utfordringer og opplevelser?  Leter du etter aktiviteter til teambuilding, ting å gjøre i Kristiansand eller ideer til utdrikningslaget? Da er TeamQuest rette stedet!