rappell ikon.png

RAPPELL

Vi leverer rappellering i Kristiansand og nærliggende områder. Dette handler om å flytte egne grenser og samtidig føle at du mestrer situasjonen du befinner deg i. Du bestemmer selv hvor fort du ønsker å gå frem og alt utføres med kyndig veiledning fra erfarne instruktører med svært relevant bakgrunn fra det militære eller sivile. 

Det ligger i vår natur og vårt instinkt å få en reaksjon når vi opplever høyder, det er bare positivt. Våre instruktører er svært bevisste på disse reaksjonene, og bruker derfor god tid på å gå gjennom alle aspektene ved høydeopplevelser og rappellering.

 

Følelsen er fantastisk god når man kommer ned på bakken og har vært fullstendig herre over situasjonen, og det er ikke få som gjerne vil gjøre det igjen umiddelbart.

Vi kan levere rappellering fra forskjellige bygg og installasjoner, ta kontakt med oss så vi kan se på mulighetene for å rappellere ned fra f.eks ditt kontorbygg.

Rappellering passer for så vel kompisgjengen som for firmaer som er ute etter en annerledes firmaaktivitet.

 

Denne aktiviteten kan være en del av et større arrangement, og vi leverer gjerne pakker tilpasset deres ønsker

Er du på utkikk etter spennende utfordringer og opplevelser?  Leter du etter aktiviteter til teambuilding, ting å gjøre i Kristiansand eller ideer til utdrikningslaget? Da er TeamQuest rette stedet!