RIB & COASTEERING

Coasteering er en unik måte å oppleve naturen på. Vi beveger oss langs klippene, hopper fra ulike høyder ned i sjøen, svømmer, padler SUP brett og klatrer. Vi har egne coasteeringruter samt riktig utstyr til å drive aktiviteten på en trygg måte. Vi bruker RIB og SUP brett til å tranportere oss mellom de ulike rutene vi benytter.

Du kan få oppleve alt fra fartsfylte etapper, høye hopp og mye spenning kombinert med mye lek og moro i vannet. her er dere veldig tett på naturen i en fantastisk skjærgård.

Coasteering kan være en aktivitet for de tøffe, men dette er også en aktivitet som kan tilpasset alle.

Enten havet er flatt eller opprørt, er naturen et fascinerende sted å søke rekreasjon. Coasteering gir deg ramsalt sjøsprut, frådende bølger, rullende dønnnger eller speilblankt hav. Gode opplevelser, nærhet til naturen og et flott minne fra vår unike skjærgård.

 

Noe for alle som liker naturen, dens krefter og skjønnhet.
 

RIB & Coasteering inneholder sterke opplevelser i form av spenning, fart, bølger og hopp, vakker natur, guiding og mye frisk luft.

PRISER


180 min 8000,-

Påfølgende time:
2000,-Priser er inklusive 12% mva.

Prisen gjelder for RIB, SUP-brett og utsyr for coasteering  for inntil 10 personer

SIKKERHET

58N Marinevent tar sikkerhet på alvor, og tilpasser intensiteten til hver tur og hver passasjerer slik at alle skal føle seg trygge om bord. RIB er en meget stabil og sikker båttype, med hardt skrog og oppblåsbare pontonger langs sidene av skroget. Alle deltagere får utlevert flytedresser, vester, briller, luer og votter. Alt etter vær, behov og ønsker.En vanlig misforståelse er at RIB kun er for personer som er ute etter fart og spenning, men det stemmer ikke. RIB passer for folk i alle kjønn og alle aldre. Før hver eneste RIB tur gjennomgår vi en sikkerhetsbrief som tar for seg de punktene som er viktige å huske på. Her er det spesiell fokus på riktig sittestilling og opptreden i båten. Dette gjelder spesielt når vi skal ut i åpen sjø og jakte på bølger for å lage luftige svev. Turene passer alle voksne personer med normal fysisk helse uansett alder og kjønn. Vi tilpasser fart og utfordring etter deres ønske. 

| post@teamquest.no | Telefon: 974 37 500

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Trip Ikon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon