MARITIME AKTIVITETER OG OPPLEVELSER

Havrafting, fartsfylte båtturer med RIB, charter- og RIB skyss, maritime aktiviteter og opplevelser på, ved eller i sjøen.

Vi gir deg det ”kicket” du søker og alltid med fokus på trivsel og sikkerhet.

VELKOMMEN OM BORD

rafting ikon.png

HAVRAFTING

Havrafting er vår mest actionfylte båttur. Her drar vi ut og jakter på bølger i åpent hav utenfor kysten vår med Skagerak rett i mot. På dager med mye bølger blir dette havets egen berg og dalbane med mye luftige svev. Å hoppe med en godt konstruert RIB er en opplevelse som du ikke kan finne noe annet sted. Garantert!

speed cruise ikon.png

SPEED CRUISE

Speed cruise er en fartsfylt måte å se mye av vår fantastiske skjærgård med holmer, bukter og viker på i løpet av få timer. Speed cruise er en fin blanding mellom hurtige fartsetapper og rolig fart mellom holmer og øyer. Dette er skjærgårdsidyll kombinert med bakoversveis! Vakkert sommer som vinter.

charter ikon.png

CHARTER & TAXI

Charter & Taxi er båtturen dersom du eller gruppen deres vil fra A til B på en hurtig og effektiv måte. Fått bord på Under og ønsker en spektakulær reise til restauranten? Ferie på et fyr og trenger transport frem og tilbake? Transportere gjester til hytten?

Pris beregnes ut fra tilbakelagt distanse fra RIBen drar til den er tilbake i hjemmehavn.

destinasjoner ikon.png

DESTINASJONER

Kontrastene i området vi vanligvis opererer i spenner fra voldsom natur på Lindesnes i vest til idylliske og rolige forhold i Blindleia i øst. Langs kysten ligger sørlandsbyene som perler på snor og er raske å komme til via sjøveien. inn i mellom holmer og viker finner man mange fine serveringsteder som er like ved bryggekanten. 

helikopter ikon.png

RIB & HELIKOPTER

Det er mange grunner til hvorfor så blir folk aldri lei av å komme seg opp i luften. Mange har en barndomsdrøm om å fly helikopter og sammen med våre samarbeidspartnere kan vi levere turer som spenner fra korte transport oppdrag til lange sighseeing turer. Hva med å gi en hedersgjest en spektakulær entre til festen? Det er egentlig få grenser for hva slags turer vi kan tilby deg i luften og på sjøen