RIB & KAJAKK

Når du kommer ut i kajakk sitter du praktisk talt på havet og kan komme deg dit du vil med egen håndkraft. Vi benytter oss av stødige, doble kajakker og alt av nødvendig utstyr inkludert. Turene gjennomføres som regel i kombinasjon med en transport etappe ned RIB. Turene er tilpasset deg som ønsker å prøve kajakk eller som har liten erfaring, men ønsker å oppleve sørlandsskjærgården på en fantasisk nær måte. Områdene vi padler i er innaskjærs og i rolig farvann, og egner seg godt for nybegynnere. Det kreves ingen forkunnskaper. 

Du får oppleve rolige partier gjennom flotte øygrupper i en fantastisk skjærgård.

Vi benytter opplblåsbare kajakker som enklelst kan transporteres til ønsket startposiskon for turen

Enten havet er flatt eller opprørt, er naturen et fascinerende sted å søke rekreasjon. RIB & Kajakk gir deg ramsalt sjøsprut, frådende rullende dønnnger eller speilblankt hav. Gode historier, nærhet til naturen og et flott minne fra vår unike skjærgård.

 

Noe for alle som liker naturen, dens krefter og skjønnhet.
 

RIB & Kajakk inneholder sterke opplevelser i form av spenning, fart,  vakker natur, guiding og mye frisk luft.

PRISER


180 min 8000,-

Påfølgende time:
2000,-Priser er inklusive 12% mva.

Prisen gjelder for RIB transport, kajakk  og eventuelt ekstra bekledning for inntil 10 personer

SIKKERHET

58N Marinevent tar sikkerhet på alvor, og tilpasser intensiteten til hver tur og hver passasjerer slik at alle skal føle seg trygge om bord. RIB er en meget stabil og sikker båttype, med hardt skrog og oppblåsbare pontonger langs sidene av skroget. Alle deltagere får utlevert flytedresser, vester, briller, luer og votter. Alt etter vær, behov og ønsker.En vanlig misforståelse er at RIB kun er for personer som er ute etter fart og spenning, men det stemmer ikke. RIB passer for folk i alle kjønn og alle aldre. Før hver eneste RIB tur gjennomgår vi en sikkerhetsbrief som tar for seg de punktene som er viktige å huske på. Her er det spesiell fokus på riktig sittestilling og opptreden i båten. Dette gjelder spesielt når vi skal ut i åpen sjø og jakte på bølger for å lage luftige svev. Turene passer alle voksne personer med normal fysisk helse uansett alder og kjønn. Vi tilpasser fart og utfordring etter deres ønske.