RIB+ MARINA LE MONDE

Aktiviteter, opplevelser og Middelhavsrestaurant

Turen starter på Marina Le Monde med en liten styrkedrikk og skippermøte. Videre går vi ut fjorden, gjennom skjærgården mot Tømmerstø.Vi smyger oss gjennom Herøyakanalen før vi fortsetter mot Skippergada. Vi  kjører ut mellom Randøyene og ut i åpent hav på jakt etter bølger og luftige hopp. Vi krysser over Byfjorden på utsiden av Grønningen og Oksøy fyr. Vi fortsetter mellom holmer og små øyer rundt Flekkerøy før vi setter kursen mot Kristiansand. Vi passerer Andøya og Bragdøya før vi kjøre gjennom Fiskebrygga og fortøyer like ved inngangen til Marina Le Monde hvor maten nå er klar. Før middagen serveres en ankerdram eller en aperitif. . Pris per person er fra 1100.- + mva inkl. servering før avreise, aperitif og fantastisk middag med vinmeny på Marina Le Monde

På Hartmanns Marina i Nodeviga finner du Marina Le Monde i ny drakt. Med tapas og Middelhavske retter, nydelig beliggenhet ved vannet, og flotte lyse lokaler ligger det til rette for en helaften med gode venner.

SIKKERHET

58N Marinevent tar sikkerhet på alvor, og tilpasser intensiteten til hver tur og hver passasjerer slik at alle skal føle seg trygge om bord. RIB er en meget stabil og sikker båttype, med hardt skrog og oppblåsbare pontonger langs sidene av skroget. Alle deltagere får utlevert flytedresser, vester, briller, luer og votter. Alt etter vær, behov og ønsker.En vanlig misforståelse er at RIB kun er for personer som er ute etter fart og spenning, men det stemmer ikke. RIB passer for folk i alle kjønn og alle aldre. Før hver eneste RIB tur gjennomgår vi en sikkerhetsbrief som tar for seg de punktene som er viktige å huske på. Her er det spesiell fokus på riktig sittestilling og opptreden i båten. Dette gjelder spesielt når vi skal ut i åpen sjø og jakte på bølger for å lage luftige svev. Turene passer alle voksne personer med normal fysisk helse uansett alder og kjønn. Vi tilpasser fart og utfordring etter deres ønske.