RIB & SUP

Flere og flere opplever hvor morsomt og fint det er å padle med SUP-brett.

SUP er en veldig kjent aktivitet i mange andre land, og har nå også inntatt Norge for alvor.Mange forbinder SUP med Hawaii, surfing og høye bølger. Sannheten er at det er vel så morsomt å padle SUP på flatt vann langs kysten, på vann og i innsjøer.

SUP passer til unge og eldre og til alle som liker å være ved og på vannet. Du trenger ingen bestemte forhåndskunnskaper for å ta glede av å padle med et SUP brett.

Du får oppleve rolige partier gjennom flotte øygrupper i en fantastisk skjærgård.

Vi benytter oppblåsbare SUP-Brett  som gjør av vi enkelt kan transportere alt utstyr hurtig med RIB til ønsket startposisjon for turen

Enten havet er flatt eller opprørt, er naturen et fascinerende sted å søke rekreasjon. RIB & SUP gir deg ramsalt sjøsprut, rullende dønnnger eller speilblankt hav. Gode historier, nærhet til naturen og et flott minne fra vår unike skjærgård.

 

Noe for alle som liker naturen, dens krefter og skjønnhet.
 

RIB & SUP inneholder sterke opplevelser i form av spenning, fart,  vakker natur, guiding og mye frisk luft.

PRISER


180 min 8000,-

Påfølgende time:
2000,-Priser er inklusive 12% mva.

Prisen gjelder for RIB, SUP-brett og eventuelt ekstra bekldening for inntil 10 personer

SIKKERHET

58N Marinevent tar sikkerhet på alvor, og tilpasser intensiteten til hver tur og hver passasjerer slik at alle skal føle seg trygge om bord. RIB er en meget stabil og sikker båttype, med hardt skrog og oppblåsbare pontonger langs sidene av skroget. Alle deltagere får utlevert flytedresser, vester, briller, luer og votter. Alt etter vær, behov og ønsker.En vanlig misforståelse er at RIB kun er for personer som er ute etter fart og spenning, men det stemmer ikke. RIB passer for folk i alle kjønn og alle aldre. Før hver eneste RIB tur gjennomgår vi en sikkerhetsbrief som tar for seg de punktene som er viktige å huske på. Her er det spesiell fokus på riktig sittestilling og opptreden i båten. Dette gjelder spesielt når vi skal ut i åpen sjø og jakte på bølger for å lage luftige svev. Turene passer alle voksne personer med normal fysisk helse uansett alder og kjønn. Vi tilpasser fart og utfordring etter deres ønske.