speed cruise ikon.png

SPEED CRUISE

Speed cruise er en fartsfylt måte å se mye av vår fantastiske skjærgård med holmer, bukter og viker på i løpet av få timer. Speed cruise er en fin blanding mellom hurtige fartsetapper og rolig fart mellom holmer og øyer. Dette er skjærgårdsidyll kombinert med bakoversveis! Vakkert sommer som vinter.

 

RIB står for Rigid-Inflatable Boat. Båtene er meget raske og er en spennende måte å oppleve kysten på. RIB er en meget stabil og sikker båt, med hardt skrog, oppblåsbare pontonger langs sidene av skroget. Når har vi med gjester på speed cruise benytter vi enten redningsflåter og flytevester eller så får alle deltagere får utlevert flytedresser, flytevester, briller, luer og votter. Alt etter vær, behov og ønsker.

Du kan få oppleve alt fra fartsfylte etapper, store hopp og deilige svev i luften til rolige partier gjennom flotte øygrupper i en fantastisk skjærgård.

RIB kjøring kan være en aktivitet for de tøffe, men de fleste bruker RIB på en helt annen måte. Det er få båter som er sikrere, tryggere og som går bedre i sjøen. Derfor er RIB meget bra egnet til kystsightseeing og transport mellom ulike destinasjoner.

RIB som 58N bruker er en Revenger 29 med 2 x 250 hk utenbords Yamaha motorer. båten er 29 fot eller ca 9 meter lang og har en kapasitet på 11 passasjerer. Alle passasjerer ombord har et godt jockey-sete med med god demping til å sitte på.

Enten havet er flatt eller opprørt, er naturen et fascinerende sted å søke rekreasjon. Speed cruise girramsalte opplevelser, frådende bølger, rullende dønnnger eller speilblankt hav. Gode historier, nærhet til naturen og et flott minne fra vår unike skjærgård.

 

Noe for alle som liker naturen, dens krefter og skjønnhet.
 

RIB speed cruise inneholder sterke opplevelser i form av spenning, fart, vakker natur, skjærgårdsidyll og mye frisk luft.

PRISER


  90 min 6000,-
120 min 7000,-

150 min 8000,-

180 min 9000,-


Påfølgende time:
2000,-

Venteposisjon pr. time:
1000,-

Priser er inklusive 12% mva.

Ta gjerne kontakt med oss for et pristilbud dersom 
dere ønsker hurtig transport mellom ulike destinasjoner langs sørlandskysten.

SIKKERHET

58N Marinevent tar sikkerhet på alvor, og tilpasser intensiteten til hver tur og hver passasjerer slik at alle skal føle seg trygge om bord. RIB er en meget stabil og sikker båttype, med hardt skrog og oppblåsbare pontonger langs sidene av skroget. Alle deltagere får utlevert flytedresser, vester, briller, luer og votter. Alt etter vær, behov og ønsker.En vanlig misforståelse er at RIB kun er for personer som er ute etter fart og spenning, men det stemmer ikke. RIB passer for folk i alle kjønn og alle aldre. Før hver eneste RIB tur gjennomgår vi en sikkerhetsbrief som tar for seg de punktene som er viktige å huske på. Her er det spesiell fokus på riktig sittestilling og opptreden i båten. Dette gjelder spesielt når vi skal ut i åpen sjø og jakte på bølger for å lage luftige svev. Turene passer alle voksne personer med normal fysisk helse uansett alder og kjønn. Vi tilpasser fart og utfordring etter deres ønske. 

Er du på utkikk etter spennende utfordringer og opplevelser?  Leter du etter aktiviteter til teambuilding, ting å gjøre i Kristiansand eller ideer til utdrikningslaget? Da er TeamQuest rette stedet!