5-kamp ikon.png

5-KAMP

Aktivitetsløype

Vi setter sammen aktiviteter som krever godt lagarbeid for å lykkes. Disse aktivitetene kan gjennomføres enten som en lagkonkurranse eller for individuell utvikling. Målet med aktivitetene er at dette skal være aktiviteter som henter frem kunnskap og ferdigheter hos alle deltakerne, både fysisk og mentalt. Etter en gjennomført aktivitetsløype har som oftest alle på laget fått hevdet seg og bidratt på ulike områder. Dette er bra er god lagbygging!

grand prix ikon.png

GRAND PRIX

Olabil race 
Olabilrace kan gjennomføres nær sagt hvor, og når som helst. Både ute eller innedørs.Dette er en engasjerende konkurranse hvor hvert lag skal bygge hver sin olabil ved hjelp av enkle hjelpemidler. Her er det fart, spenning, samarbeid, kreativitet, konkurranse og god underholdning. Dette er en aktivitet som engasjerer alle og er en bra aktivitet for både små og store grupper

cast away ikon.png

CAST AWAY

Papp-båt race eller flåtebygging
Strandet på en øde øy? Improvisert elvekryssing? Hvem kan lage den beste farkosten? Med hjelp av enkle hjelpemidler som papp, plast og teip skal det bygges en båt eller flåte som 2 av deltakerne etterpå skal padle om kapp med. Her er det muligheter for både kreative farkoster og kostymer. Når flåtene er ferdig bygget blir det båt race!

axes and arrows ikon.png

AXES & ARROWS

Øksekasting er en øvelse som kanskje ikke krever så mye trening for og bli god, men som allikevel gir god mestringsfølelse når man lykkes. Ta del i denne eldgamle sporten og la konkurranse- og krigerinstinktet komme frem.  

Bueskyting gir Mestringsfølelse, det er en øvelse som krever god teknikk, konsentrasjon og mye trening for at man skal bli god. Bueskyting er derfor en populær aktivitet som også kan legges inn sammen med andre lignende type krevende aktiviteter, som i en 5 kamp eller aktivitetsløype

football ikon.png

FOOTBALL DART


Football dart er et spill som er enkelt, morsomt å spille og basert på grunnleggende fotball. Spillet er en innendørs og utendørs sport som kan spilles av hvem som helst, enten det er barn eller voksne. Reglene er som i vanlig dart, den eneste forskjellen her er at man bruker føttene til å sparke ballen. Reglene er lette å følge etterman er blitt forklart dem. Målet med spillet er å treffe bullseye som er på darttavlen ved bruk av ballen. Alt du trenger å gjøre er å konsentrere deg om å sikte for å score og tjene poeng.

rappell ikon.png

RAPPELL

Rappellering er verken fysisk slitsomt eller motorisk vanskelig, men gir et adrenalin kick av de sjeldne. En rappell event passer derfor stort sett alle aldre , kjønn og fysisk form. Vi kan levere rappellering fra forskjellige bygg, installasjoner og klipper, ta gjerne kontakt med oss så vi kan se på mulighetene for å rappellere ned fra f.eks ditt kontorbygg.